Behandlingar

BEHANDLINGAR


Jag har många olika tekniker jag kan behandla med. När det gäller kiropraktik så använder jag oftast händerna att öka ett område som upplevs ha dålig rörlighet. Med denna teknik ökas rörligheten i leden och det kan få en positiv påverkan på nervsystemet och muskulatur. Ett klickande ljud kan då höras och detta kallas kavitation som orsakas av en tryckförändring i ledvätskan.


Sommarens tider är nu uppbokade. Avvakar med att lägga ut höstens tider.

Hänvisar till andra behandlare tills vidare. 

DROPPBÄNK OCH ACTIVATORJag kan även använda mig av en droppbänk eller activator som är hjälpmedel till att utföra en impuls vid kiropraktisk justering (HVLA-justering).

KINESISK MEDICIN OCH AKUPUNKTUR


Jag är utbildad inom västerländsk akupunktur och traditionell kinesisk medicn (TCM). Ibland behandlar jag med nålar, tryck, värme eller koppning.KINESIOLOGI OCH KINESIOLOGITEJP


På senare tid har jag lagt till kinesiologi i min undersökning och behandling. Det är ett bra hjälpmedel för att hitta obalanser hos dig och för att få effekten av behandlingarna att räcka längre för dig. Med kinesiologi kommunicerar jag med dina din kropp genom främst muskeltester. Ibland använder jag mig av tejpning för att hjälpa upp ett hållningsproblem eller en muskel, eventuellt ger jag dig en hemövning som du får jobba med efter behandlingen.


Jag jobbar även med en del tejpiningstekniker för att hjälpa upp muskler eller hållning.


Sommarens tider är nu uppbokade. Avvakar med att lägga ut höstens tider.

Hänvisar till andra behandlare tills vidare. 

Lars Lund

Kiropraktorlars


Legitimerad Kiropraktor

Legitimerad Sjuksköterska

Diplomerad Akupunktör

Diplomerad Massör

Diplomerad KinesiologAdress:

Kussjö 38, 922 93 Vindeln


Epost:

info@kiropraktorlars.se


Telefon:

070-587 75 09


Copyright © All Rights Reserved