När jag inte har tid

OM JAG INTE HAR TIDER ATT ERBJUDA


Sedan jag flyttade mottagningen in till Vindeln har många fler bokat tider hos mig så det är lång väntan på att få en tid hos mig. Behöver du få akut hjälp måste jag tyvärr hänvisa dig vidare.


Behöver du sjukvård ring vårdguiden 1177 för råd.


Behöver du en kiropraktor.


Behöver du en akupunktör.


Behöver du en kinesiolog.


Behöver du en massör i Vindelområdet finns det många duktiga. Britts Kroppsvård 0702811335, Chris Irwin 0730584274, Gumman Tö 0702716042, Klas Rösth 0722012477, G. Ungas massage och hantverk, TegsLugnGårds massage 0702463535. Det finns säkert många fler som är duktiga i Vindelns kommun men här var några. Är du massör och önskar att jag hänvisar till dig är det bara att höra av sig.De senaste åren har jag lobbat för att det ska komma någon fler kiropraktor till Vindelns kommun. Har du funderingar på att utbilda dig inom området är du välkommen att kontakta mig eller gå in på kriopraktorhögskolan. Det är ett mycket intressant yrke som är mycket stimulerande och min känsla är att det är ett framtidsyrke som det kommer att behövas många av. Besök gärna Kiropraktiska Föreningen Sverige om du vill läsa ännu mer  vilket är det förbund som jag tillhör.


Jag kan även rekommendera att läsa kinesiologi som är ett mycket brett ämne. Kinesiologiskolan har inriktningar mot akupunktursystemet Akupraktor®, psykologi Psykopraktor® och träning och idrott Fysiopraktor®. Besök deras hemsida om du vill veta mer.
Sommarens tider är nu uppbokade. Avvakar med att lägga ut höstens tider.

Hänvisar till andra behandlare tills vidare. 

Lars Lund

Kiropraktorlars


Legitimerad Kiropraktor

Legitimerad Sjuksköterska

Diplomerad Akupunktör

Diplomerad Massör

Diplomerad KinesiologAdress:

Kussjö 38, 922 93 Vindeln


Epost:

info@kiropraktorlars.se


Telefon:

070-587 75 09


Copyright © All Rights Reserved